Top Secret UFO Projects © 2021 Netflix Top Secret UFO Projects © 2021 Netflix

Mimozemšťania neprestávajú zaujímať nadšencov po celom svete ani v roku 2021. Nové zverejnené videozáznamy amerických ozbrojených zložiek ukazujúce neidentifikované lietajúce objekty priťahujú pozornosť a zdá sa, že aj Netflix naskočil na túto vlnu.

Top Secret UFO Projects. Tak sa bude volať nová dokumentárna miniséria o mimozemšťanoch, ktorú plánuje Netflix vydať už budúci mesiac. Za záujmom Netflixu vydať seriál možno hľadať okrem aktuálnej vlny, ktorú spustili zverejnené dokumenty, aj snahu konkurovať pripravovanému seriálu, ktorý ohlásil produkčný tím J.J. Abramsa.

Trailer pôsobí tajomne, veľa záberov v ňom je použitá z herných či z populárnych virálnych videí. Využívať by sa mali aj rôzne archívne zábery, ktoré americká vláda nevie dostatočne vysvetliť. Na ďalšie informácie nateraz čakáme.

Seriál s podobnou tematikou už Netflix v minulosti odvysielal, Alien Worlds sa však skôr zameriaval na teoretické zábery. Novinku s českým názvom Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno vydá Netflix 3. augusta. Nižšie si môžete pozrieť trailer.