South Park © 2022 Comedy Central South Park © 2022 Comedy Central

Fanúšikovia mestečka South Park sa môžu tešiť na nové epizódy ich obľúbeného seriálu. Už o pár dní totiž odštartuje v poradí jeho 25. sezóna.

Výrobu mnohých seriálov zasiahla pandémia a obmedzenia, South Park nie je výnimkou. Fanúšikovia sa nedočkali klasickej sezóny od konca roka 2019. Medzitým sa na svetlo sveta dostali aspoň štyri špeciály, ktoré reagovali na aktuálnu situáciu. Na mušku si tvorcovia vzali protipandemické opatrenia, nedostupnosť vakcíny, prezidentské voľby aj fenomén NFT. V nasledujúcej sezóne, tak ako je už zvykom, zrejme opäť bude seriál reagovať na aktuálne problémy.

V poradí 25. séria South Parku začne už 2. februára. Koľko v nej bude epizód, to zatiaľ nevieme, vieme však, že do najbližších rokov podpísal kreatívny tím okolo seriálu zmluvu na 5 nových sezón na stanici Comedy Central, ale aj na niekoľko špeciálov pre Paramount+.

Pre verných fanúšikov si v rámci propagácie novej sezóny pripravil tím okolo South Parku aj bonus v podobe zvučky prespievanej orchestrom. Vďaka krátkemu videu sa konečne dozviete odpoveď na otázku, čo sa vlastne spieva vo veršoch, ktoré patria mumlajúcemu Kennymu. Viac vo videu nižšie.