Na CinemaView.sk sme pred pár mesiacmi informovali o chystanej adaptácii veleúspešného broadwayského „ABBA“ muzikálu Mamma Mia! Povedali sme vám, že jednu z hlavných úloh si strihne oscarova Meryl Streep, a že celému cirkusu velí režisérka divadelnej verzie Phyllida Lloyd. A teraz sa podržte! Ďalšiu z kľúčových postáv si vo filme odspieva niekdajší agent jej veličenstva, Pierce Brosnan!

„Celá tá predstava spievať pesničky od Abby s Meryl Streep bola neskutočne lákavá. Kyvol som prakticky hneď,“ vyjadril sa Brosnan. Charizmatického Piercea ste mohli počuť spievať vo filme Evelyn, kde „dal“ pár írskych ľudoviek. A verte či nie, Brosnan svoju kariéru odštartoval spievaním.

Pripomeňme si zápletku: Mamma Mia! rozpráva o budúcej neveste, ktorú na gréckom ostrove vychovávala jej divoká mama (Meryl Streep). Tá však svojej dcére nikdy neprezradila, kto bol jej otec. Dievča sa pustí do divokého pátrania a vyhľadá troch „kandidátov“, ktorých pozýva na svoju svadbu. Pierce Brosnan stvárni jedného z nich.

Natáčať sa začne ešte tento rok a v budúcom sa lákavý muzikál dostane do kín.