• Je potvrdené, že Nicolas Cage sa objaví v Expendables 3 a producenti celkom vážne pracujú na tom, aby sa naplnili aj ďalšie predstavy o obsadení, ktoré sa objavili asi hneď po premiére druhej časti. Wesley Snipese a Harrison Ford by mali byť ďalšie prírastky. Okrem nich sa má vrátiť každý, kto nezomrel v jednotke a dvojke. Premiéra je plánovaná na rok 2014.
  • Rozbiehajú sa aj prípravy nakrúcania nových Bondoviek. Skyfall nadchol všetkých, priniesol rekordné tržby, a tak by sa nemali v produkcii objaviť zásadné problémy. Novinkou bude i to, že nasledujúce dve Bondovky budú príbehom prepojené. Na scenári pracuje John Logan, ktorý výraznou mierou prispel práve k Skyfall. Otázne ostáva meno režiséra, ale Christopher Nolan je jeden z tých, ktorí určite dostanú ponuku. On sám sa v minulosti vyjadril, že by Bonda rád nakrútil.
  • Štúdia MGM a Paramount dali zelenú adaptácii komiksu Hercules: The Thracian Wars. Režisérom bude Brett Ratner (X-Men: Posledný vzdor, Križovatka smrti, Majstrovský plán). Titulnú postavu stvárni Dwayne Johnson (viac známy ako The Rock), takže si celkom ľahko môžeme urobiť obraz o tom, akým filmom nový Hercules asi bude. Boje a množstvo krvi nebudú chýbať, keďže v komikse je Hercules veliteľom žoldnierov, ktorí bránia Olymp pred nepriateľom. Autorom predlohy je britský autor Steve Moore, ktorý napísal napr. komiksy Doctor Who. Nakrúcanie sa začne hneď po zime.
  • Seriál MacGyver sa dostane na strieborné plátno. Scenár je už hotový a producenti práve hľadajú režiséra a nového predstaviteľa hlavnej úlohy. Rozpočet bude údajne na americké pomery skromný, takže zatiaľ sa nedá povedať ani to, kedy sa skutočne začne nakrúcať.
  • Robert Downey Jr. sa rozhodol využiť voľno v nakrúcaní kasových trhákov rozbehnutím vlastnej produkcie komediálnej drámy The Judge pre štúdio WarnerBros. Stvárni v nej samozrejme aj jednu z hlavných postáv a to právnika, ktorý sa vracia domov na pohreb matky. Tam zistí, že podozrivým z jej vraždy je práve jeho otec, ktorý má Alzheimerovú chorobu. Na obsadenie role otca práve prebiehajú rokovania s Jackom Nicholsononom. Ten však v posledných rokoch objavuje vo filmoch len výnimočne, takže je zatiaľ ťažké povedať ako to dopadne. Vidieť týchto dvoch hercov spolu v jenom filme a ešte v úlohách otca a syna by však bolo rozhodne zaujímavé.