• Filmovej fantasy sérií Harry Potter rastie okrem Narnie ďalší možný veľký konkurent. Už v decembri roku 2007 sa do kín totiž chystá prvý diel z detskej trilógie Phillipa Pullmana The Golden Compass.
  • Pred nedávnom sme Vás informovali, že Juraj Jakubisko už konečne našiel svoju hlavnú postavu do svojho veľkolepého projektu a teraz je už táto informácia stará a neaktuálna. V úlohe krvavej grófky Báthoričky sa nám miesto Famke Jannsen predstaví mladšia britská herečka Anna Friel, ktorá účinkovala napríklad vo filme Goal!
  • Nádielka minuloročných hororov bola biedna – prebiedna. A tak s nádejou v dobrý horor Vás oboznamujem s novým strašidelným počinom, ktorý ponesie názov Premonition. Sandra Bullock stvárni ženu, ktorej manžel (Julian McMahon) neštastne zomrel pri autonehode. Avšak nie na dlho – na druhý deň sa nečakane prebúdza k životu. Réžie sa ujme Mennan Yapo, pre ktorého to bude prvý veľký film so známejším obsadením a reklamou.
  • Čerstvá držiteľka Oscara za hlavnú úlohu June Carterovej vo filme Walk the Line, Reese Witherspoon sa stane ženskou hereckou rekordmankou, keď za Our Family Trouble dostane najvyšší honorár, ktorý kedy dostala nejaká herečka – to je krásnych 29 miliónov $.
  • Konečne je nám známe aspoň čiastočné obsadenie celovečernej verzie kultového amerického seriálu 80. rokoch Dallas. Nakrúcanie sa začína na jeseň tohto roka a úloha charizmatického, rafinovaného J.R. Ewinga pripadla Johnovi Travoltovi a Jennifer Lopez by mala stvárniť Sue Ewing. Čo sa týka úlohy Bobbyho, tak toho si s najväčšou pravdepodobnosťou zahraje Luke Wilson.