• Cate Blanchett (ako kráľovná Elizabeth I), Clive Owen (ako Sir Walter Raleigh) a Geoffrey Rush (ako Sir Francis Walsingham) sa objavia v pokračovaní filmu Elizabeth pod názvom The Golden Age. Pokračovania sa zhostil režisér prvého dielu Shekhar Kapur.
  • Jason Statham je naozaj na roztrhanie. Okrem už rozbehnutého projektu Revolver a čerstvo odpremierovaného snímku Kuriér 2 dostal ďalšiu zaujímavú úlohu. V akčnom thrilleri Crank si zahrá nájomného zabijaka, ktorý musí zachrániť seba a svoju priateľku. Nakrúcanie sa začne v októbri v Los Angeles pod režisérskou taktovkou dvojice scénaristov Marka Neveldinea a Briana Taylora (je to pre nich režisérsky debut).
  • Mladý manželský pár v psychologickom thrilleri Awake stvárnia Jessica Alba a Hayden Christensen. Príbeh je o mužovi, ktorý sa prebudí počas vlastnej operácie. To samozrejme nebude všetko, na čo sa môžeme v tomto filme tešiť.
  • S najnovšou bondovkou Casino Royale to nevyzerá vôbec ružovo. Producenti najali scénaristu filmu Million Dollar Baby Paula Haggisa, aby prepísal scénar.
  • Hviezdy hudobného priemyslu chystajú remake Horúčky sobotňajšej noci. Hlavnú úlohu by mal stvárniť Robbie Williams. Minimálne producentsky by to mali zastrešiť autori hudby k pôvodnému filmu bratia Gibbovci. Rozpočet dosiahol 20 miliónov libier. Ťažko si je predstaviť, čo z toho bude.