• Vin Diesel súhlasil s účinkovaním v nemeckom filme The Retriever. Jeho úlohou bude samozrejme zachrániť svet a to tak, že zabráni rebelom použiť apokaliptickú zbraň pochádajúcu z Černobyľu.
  • V americkom štáte Louisiana sa čoskoro začne výstavba štúdia o rozlohe 14 000 m² pre potreby nakrúcania filmu Mortal Kombat 3. Rozpočet je naozaj veľmi pekný, až 150 miliónov dolárov. O to viac zarazí meno režiséra, ktorým je akýsi „mink“. Pochádza údajne z Veľkej Británie a za sebou toho naozaj nemá veľa a aj to málo za veľa nestojí.
  • Opäť ďalší remake na obzore. Tentoraz za obeť padla klasika o malom (a diabolskom) Damienovi The Omen. Premiéra je naplánovaná na 6.6.2006 a to je zatial všetko, čo o tom vieme. Čoskoro bude známe obsadenie, a keď pôjde všetko podľa plánu, nakrúcanie sa začne v októbri.
  • Hereafter bude film o minuloročnej katastrofe v juhovýchodnej Ázii. Príbeh hovorí o Američanovi, ktorý peši prejde 70 míl počas hľadania svojej ženy a dieťaťa.
  • Juraj Jakubisko začne v novembri pri maďarskom Egeri nakrúcať svoj nový film o Alžbete Bátoryovej, známej ako Čahtická pani. Najzaujímavejší na tomto filme je jeho rozpočet. Dosiahol vysokú čiastku, v našich končinách priam neuveriteľných 300 miliónov (Nový Čas dokonca hovoril o 400 miliónoch) korún. Podľa mňa je odvaha zveriť Jakubiskovi také peniaze. Aj keď pôjde o koprodukciu minimálne piatich krajín, film by mal byť uvedený ako slovenský. Premiéra je naplánovaná na rok 2007.