Seriálovým fanatikom netreba toto zázračné auto predstavovať a pre tých ostatných, hovoríme o seriálovom hite osemdesiatych rokov nakrútený pre NBC menom Knight Rider. Áno čítate správne, KITT sa po rokoch opäť dočká znovuzrodenia. No tento krát to bude celovečerný projekt spoločnosti Weinstein Co. ktorá produkovala aj seriálovú podobu tohto príbehu. Začiatok projektu sa niesol v znamení neúspechov so získaním práv. Tie sa však konečne podarilo štúdiám získať. Začiatok prác oznámili na budúci rok. Produkcie a aj scenára sa ujme rovnako ako v seriáli Glen A. Larson.

Všetkých však určite viac zaujíma to, či sa v titulnej postave objaví David Hasselhoff ako Michael Knight. Zdroje blízke filmu oznámili, že David si vo filme asi nezahrá alebo keď sa už aj rozhodne inak, hlavná úloha to určite nebude. Spoločnosť sa rozhodla nie len pre novšie vozítko,ale i mladšieho herca.

Obdivovateľom autičkárskeho žánru filmovej tvorby, ako například už zabudnutý seriál Viper (Zmija), či Go in 60 second (60 sekúnd) príde tento snímek určite vhod. A kto vie, možno sa objaví znova aj seriál, fanúšikovia by sa istotne potešili.