Oscarová herečka Nicole Kidman sa konečne dočkala vlastného potomka. S touto správou prišlo po mediálnych gratuláciách aj vyhlásenie, že odsúva rozbehnuté projekty na vedľajšiu koľaj a chce sa naplno venovať úlohe najjagavejšej- úlohe matky.

Jedným z projektov, ktorý musela, aj keď s veľmi ťažkým srdcom opustiť (kto by sa jej čudoval, znova spolupracovať s režisérom, ktorý vám prinesie Oscara, bok po boku s Ralphom Fiennesom), bola dráma The Reader, ktorej nakrúcanie prebieha v týchto dňoch. Dráma odohrávajúca sa v povojnovom Nemecku sleduje, ako sa mladý muž zamiluje do staršej ženy, čím sa bezhlavo dostáva na vojenský súd, na ktorom sa dozvedá šokujúcu pravdu.

Rolu Nicole Kidman dostala do rúk Kate Winslet, ktorá začne nakrúcať tak rýchlo ako to len bude možné, keďže Nicole oznámila odstup z projektu pár dni pred tým, ako mala začať nakrúcať svoje scény. V ďalších úlohách uvidíme spomínaného Ralpha Fiennesa a nemeckú legendu Bruna Ganza (Nebo nad Berlínom). Režíruje Stephen Daldry a autorom scenára je David Hare (obidvaja majú na konte geniálne Hodiny). Určite sa máme na čo tešiť.