Palmer © 2021 Apple TV+ Palmer © 2021 Apple TV+

Spevák Justin Timberlake sa čoskoro vráti do sveta filmu. Nestane sa tak síce v kinách, ale doma si ho môžete vychutnať ešte tento mesiac.

Bývalá stredoškolská futbalová hviezda Eddie Palmer (Justin Timberlake) sa vracia do rodného mesta. Po dvanástich rokoch vo väzení chce na dobre známom mieste začať od nuly. Nasťahuje sa k babke (June Squibb), ktorá ho vychovávala a postupne si chce zariadiť život tak, aby sa aspoň sčasti vrátil do čias pred pobytom za mrežami. Minulosť ho však postupne dobieha. Vyrovnávať sa musí so svojimi démonmi, ale aj s neprívetivými spoluobčanmi.

Minulosť ho tak pomaly dobieha, on však nachádza nového kamaráta. Zrazu sa stará o suseda Sama (Ryder Allen), ktorého matka zmizne. Chlapec je šikanovaný, pretože nemá záujmy ako jeho rovesníci a Palmerovi sa všetci obracajú chrbtom. Ich nové priateľstvo je však tŕňom v oku miestnym.

Timberlake sa naposledy vo svete filmu objavil v rozprávke Trollovia, kde daboval jednu z postáv. Film Palmer režiséra Fishera Stevensa bude mať premiéru 29. januára na streamingovej službe Apple TV+.