Ste milovníkmi filmu, aspoň trocha poznáte jeho históriu a disponujete dobrou štylistikou a gramatikou? Čo tak sa so svojimi skúsenosťami zo sveta filmového priemyslu podeliť s čitateľmi tohto webu?

V rámci skvalitnenia nášho webu hľadáme nových spolupracovníkov, ktorí by boli ochotní prispievať svojimi článkami do sekcií Filmové recenzie, preview, profily známych filmových osobností, ale aj aktuálnymi novinkami zo sveta filmu… Pokiaľ máte záujem a spĺňate na začiatku spomínané kritéria neváhajte a ozvite sa na nasledujúci email: nabor@cinemaview.sk. Nezabudnite priložiť minimálne jeden ukážkový článok z vlastnej produkcie a v prípade, že bude kvalitný určite vás neminie miesto v redakcii.

Na záver ešte jedna dôležitá informácia. Je síce dosť krutá, ale na slovenské pomery pochopiteľná – honorovanie článkov sa zatiaľ nekoná – všetko je teda založené na dobrovoľnosti! Ak sa nám aj napriek tomu ozvete budeme vám veľmi, veľmi vďační.

V prípade akýchkoľvek nejasností alebo ak sa chcete dozvedieť viac informáícií mailujte na vyšie uvedenú e-mailovu adresu.