Harry Potter © 2021 Warner Bros. Harry Potter © 2021 Warner Bros.

Po rokoch sa stretnú naši hrdinovia z čarodejníckej filmovej série Harry Potter. Tzv. reunion sa uskutoční už o necelý mesiac!

Nie je to tak dávno čo sa špeciálu, v ktorom sa po rokoch stretli herci z populárneho seriálu Priatelia, dostalo veľkej pozornosti. Harry Potter je podobne kultovým, hoci v tomto prípade filmovým dielom. Séria o čarodejníkovi na motívy kníh J.K.Rowlingovej oslavuje tento rok svoje 20. narodeniny. Práve pred dvadsiatimi rokmi mal premiéru film Harry Potter a Kameň mudrcov, ktorým sága odštartovala.

Herci a tvorcovia sa stretnú v pôvodných kulisách, ktoré po natáčaní často navštevovali turisti. Diváci sa môžu tešiť na účasť mien ako Daniel Radcliffe (Harry), Emma Watson (Hermiona), Rupert Grint (Ron), ale HBO sľubuje aj účasť predstaviteľov menších postáv, napríklad Robbie Coltrane (Hagrid), Matthew Lewis (Neville) a Mark Williams (Arthur Weasley).

Premiéra špeciálu je plánovaná na 1. januára 2022. Objaví sa na HBO, teda na mieste, kde si dnes môžete pozrieť všetky filmy zo série a Harrym Potterovi. Nižšie si môžete pozrieť trailer.