Foodfight!, celovečerná animovaná komédia sa odohráva v noci, v supermarkete, v čase kedy ľudia odchádzajú do svojich domovov, potraviny sa menia na centrum, kde saponátová ulička vyzerá ako 7th Avenue v Manhattane a krabice pracieho prášku Tide sú nie nepodobné budovám Chrysleru. Maskoty produktov ožívajú vo „wild city“ – neobývanom meste a smerujú priamo do centra spoločenského záujmu, baru s názvom Copacabana. Všetko funguje ako má, dokiaľ sa do Manhattanu neprisťahuje Brand X (značka X), ktorá prinesie do mesta samé nepokoje a intrigy. Našťastie tieto značky majú v zásobe detektíva Dexa a Daredevila Dana – fiktívne hlavné postavy. V pozadí bude možné zhliadnuť aj ďalšie svetoznáme značky, ktorých hlavným cieľom je kontrola a ochrana obchodného domu, všetky sa budú musieť spojiť a bojovať proti nebezpečnej značke X.

Hilary a Haylie Duff (americké herečky a speváčky) sú prvými hlasmi postáv, ktoré boli doposiaľ oznámené – nadabujú hlavných hrdinov tohto nezvyčajného príbehu.

Snímok má zabezpečené exkluzívne práva používať produkty a názvy svetoznámych značiek od najväčších spotrebiteľských firiem na svete ako Proctor & Gamble, Pepsi Co./Frito Lay, International Home Foods, HJ Heinz/Starkist Starkist’s Charlie the Tuna, The Alpha Bits, Mr. Clean, Mr. Pringle, Uncle Ben a mnoho ďalších.

Uvedenie filmu do kín je naplánované až na koniec roka 2006.