DVD Group.cz v Čechách a na Slovensku udelí v spolupráci s PC_Space výročnú cenu David najlepším filmovým DVD za rok 2006. Vzhľadom k tomu, že disky DVD v sebe spájajú zábavu a zároveň vysokú technickú kvalitu, rozhodnú o víťazoch v jednotlivých kategóriách priaznivci domáceho kina alebo profesionáli, ktorí sa zaoberajú výrobou DVD, zástupcovia distribútorov a médií.

Zmyslom výročných cien nie je iba ocenenie najlepších filmov, ale predovšetkým diskov ako celkov, kde o ich úspechu spolurozhoduje aj grafika menu, ponuka bonusov a ďalšej zábavy, ktorú môžete zažiť iba v domácom kine.

Diváci budú hlasovať cez webovú stránku www.dvdspace.sk až do 15. marca 2007. Výsledky budú zverejnené v polovici apríla.

Odborná porota určí víťaza v kategóriách DVD video s najvyššou kvalitou obrazu, DVD video s najvyššou kvalitou zvuku, najpôsobivejšie grafické riešenie menu disku, ktorý vznikol v zahraničí, najpôsobivejšie grafické riešenie menu disku, ktorý vznikol v ČR / SR, najlepšie riešený authoring disku, ktorý vznikol v zahraničí, najlepšie riešený authoring disku, ktorý vznikol v ČR / SR, zvláštna cena za digitalizáciu a reštauráciu klasického filmu, ktorý bol natočený do roku 1980, zvláštna cena za najpôsobivejší obal a časopis s najlepším výberom filmov na DVD ako prílohou.

Hlasovať môžete na tejto webstránke.