Najprv to vyzeralo ako vtip, ale už budúci rok by sa mala do kín dostať ďalšia bizarnosť. Snímka s názvom Dominion: Dinosaurs vs Aliens svojím názvom neklame. Bude naozaj o súboji dinosaurov, ktorí si poctivo plnia svoje povinnosti vládcov Zeme, s inváziechtivými mimozemšťanmi. Keďže sa bude odohrávať v čase pred 65 miliónmi rokov, napovedá nám to možno, ako to všetko dopadne.

Na pulty obchodov sa minulý mesiac dostal aj rovnomenný komiks. V prípade filmu by však nemalo ísť o adaptáciu, ale obe samostatné diela by spolu mali vytvárať jeden celok. Autori sľubujú unikátny zážitok. Koncept filmu predstavili režisér a producent Barry Sonnenfeld a spisovateľ Grant Morrison v tomto teaseri:

Barry Sonnefeld nie je vo filme žiadnym nováčikom. Jeho tvorbu pozná asi každý, i keď nie je veľmi bohatá. V jeho režijnej filmografii nájdete tituly ako Adamsovci, Wild Wild West a najmä trilógiu Muži v čiernom. Podobne Škót Grant Morrison má za sebou mnoho úspešných komiksov pre DC Comics (napr. Superman, Batman) aj Marvel (X-Men, Fantastická štorka).

Kedy sa snímka naozaj dostane do kín, je zatiaľ otázne. Neboli zverejnené žiadne podrobnosti o financovaní projektu, ale komerčný úspech tretích Mužov v čiernom (vo svete už viac ako 600 miliónov dolárov) pravdepodobne otvára isté možnosti.