Jim Caviezel, ktorý si ako Ježiš Kristus v kontroverznom Umučení Krista režiséra Mela Gibsona to ho veľa vytrpel, stvárni v pripravovanej dráme Deja Vu paradoxne teroristu , ktorý má za úlohu vyhodiť do vzduchu trajekt.

Vo filme sa objaví aj Denzel Washington vo svojej klasickej úlohe (o tom svedčia filmy ako Muž v ohni, Training Day, Prezumcia viny, či Zberateľ kostí, kde hral buď agenta FBI, CIA alebo detektíva) ako agent FBI, ktorý potom, čo zistí, že jeho milovaná žena je jednou z obetí veľkej explózie, sa neznámym spôsobom vráti v čase, aby tejto tragédií zamedzil.

Réžie sa ujme Tony Scott, režisér prevažne akčných krimi thrillerov ako napríklad Muž v ohni, Nepriateľ štátu, Spy Game alebo Top Gun. Na stoličku producenta zasadne hollywoodsky mág na úspech Jerry Bruckheimer (Armagedonn, Bad Boys 1,2, Skála, 60 Sekúnd).

Sľubný scenár, kvalitné herecké, režisérske a producentské obsadenie sľubujú naozaj ďalšiu skvelú „podívanú“ od týchto svetoznámych tvorcov. Americká premiéra je odhadovaná na budúci rok.