/Na Slovensku veľmi žiadaný a úspešný, v Amerike fenomenálny a legendárny seriál, mapujúci rodinu Erwingovcov – naftárov z Texasu, 356 dielny Dallas bude s najväčšou istotou sfilmovaný ako celovečerný film. Ste radi?! Opäť sa môžeme tešiť na veľkolepú rodinnú ságu plnú intríg, podvodov, klamstiev, country klubov, texaských rančov či skvelých hereckých výkonov?

Na túto otázku vám v momentálnej situácií ťažko odpoviem, možno vás ďalej dovedú niektoré nasledujúce fakty. Jedným z nich je režisér Robert Luketic (Pravá blondínka). Podľa mňa Luketic nie príliš šťastný výber, vzhľadom na jeho slabé filmy či málo skúseností. A takýto veľký projekt, ktorý si bezpochybne chce uctiť pamiatku tohto kultového seriálu celovečerným spracovaním, mohol byť režírovaní aj niekým uznávanejším a skúsenejším.

Veľmi zaujímavé sú hrubé zoznamy producentov na role hlavných predstaviteľov. Je ich hneď niekoľko a kandidáti sú poväčšine z tých najlepších hollywoodskych vôd. Ale aj tak som toho názoru, že charizmatického záporáka, slávneho Larryho Hagmana (na fotografii) už nikto nikdy neprekoná…

Zoznam kandidátov na jednotlivé úlohy:
John Ross “J.R.“ Ewing : John Travolta, Mel Gibson, Kevin Costner, Tommy L. Jones
Bobby Ewing : Owen Wilson, Matthew McConaughey
Sue Ellen Ewing : Catherine Zeta-Jones, Jennifer Lopez, Demi Moore
Pamela Ewing : Drew Barrymore, Reese Witherspoon
Lucy Ewing : Lindsay Lohan, Mandy Moore, Jessica Simpson
Miss Ellie : zatiaľ iba Jane Fonda

Točiť sa začína už onedlho, ešte tento rok.