Scenár filmu Imagine sa poflakuje po Hollywoode už nejaký ten piatok. Štúdia WarnerBros ho kúpili za 3 milióny dolárov. Autorom je Dan Fogelman, ktorý už napísal úspešné filmy ako Bláznivá hlúpa láska (2011) a animáky Na vlásku (2010), Blesk (2008), či Autá (2006). Navyše to tentoraz bude aj jeho režisérsky debut.

Hlavnú postavu stvárni Al Pacino. Pôjde o vyslúžilého rocka Dannyho Collinsa, ktorý si slávu užíval v 70. rokoch a dodnes z nej žije. Jedného dňa mu doručia starý stratený film od Johna Lenona (preto ten názov), v ktorý mu poslal pred mnohými rokmi, keď mal Danny len 19 rokov. Oznamoval mu v ňom, že má syna. List ho nakopne, aby zanechal svoj nezmyselný život a priateľku, ktorá je pre neho až príliš mladá. Rozhodne sa namiesto toho venovať takej hudbe, ktorú chcel vždy robiť, nadviazať vzťah so svojím dnes už 40 ročným synom (Jeremy Renner) a urobiť niečo aj vzťahu k majiteľke hotela, v ktorom už dlho žije. Túto rolu dostala Julianne Moore.

Žánrovo by malo ísť o komediálnu drámu. Dan Fogelman ukázal v Bláznivej hlúpej láske, že to s takýmito filmami ako scenárista vie. Dúfajme, že to potom na režisérskej stoličke nepokazí. Nakrúcanie sa začne na jar budúceho roka.