198 filmov z 33 krajín sveta, David Lynch aj Avatar. Už o tri dni sa v Bratislave slávnostne začne 3. ročník Medzinárodného festivalu študentských filmov Early Melons.

Ako sa akreditovať?
Stačí poslať mail s kontaktnými údajmi na adresu akreditacia@earlymelons.com  alebo si priniesť na premietanie novinársky preukaz. Bežná akreditácia na festival stojí 10 eur, pričom v cene je zahrnutý katalóg Early Melons. Vstup pre novinárov je samozrejme voľný, na každé predstavenie si však treba pri pokladni vyzdvihnúť lístok. Na adreseakreditacia@earlymelons.com je možné vybaviť si aj akreditáciu na slávnostné otvorenie festivalu.

Otvárací ceremoniál k festivalu sa uskutoční 17. marca 2010 (streda) o 19,00h v A4-nultom priestore, kde bude premietnutých 8 filmov, ktoré pri výbere do medzinárodnej súťaže skončili tesne „pod čiarou“, čo znamená, že nesúťažia o cenu Grand Prix, ale napriek tomu majú divákov čo ponúknuť.

O 20.30h bude slávnostný večer Early Melons pokračovať aj v Café Scherz, kde sa uskutoční vernisáž fotovýstavy, po ktorej bude nasledovať veľkolepá otváracia party.

Podrobné informácie k festivalovému programu a sprievodným podujatiam nájdete na www.earlymelons.com.