Z prvotných informácií o americkej komédii The Delivery Man to nevyzeralo až tak zaujímavo, ale nedávno zverejnený trailer ukazuje pomerne slušný potenciál v tomto nekonvenčnom príbehu. Vince Vaughn tu stvárnil neúspešného štyridsiatnika Davida, ktorý sa stále nepohol zo svojej prvej práce poslíčka pre rodinnú firmu. A podobne pasívne sa chová aj v iných sférach svojho života. Práve v čase, keď jeho priateľka zvažuje, či by bol vhodným otcom, vypláva na povrch, že David v mladosti daroval za peniaze veľké množstvo spermií a stal sa otcom 533 detí. Časť z nich sa teraz súdnou cestou domáha práva spoznať svojho otca.

Ukážku toho, čo to v jeho živote spôsobí a ako sa s tým rozhodne vyrovnať, si môžete pozrieť tu:

Autorom filmu je kanadský režisér a scenárista Ken Scott. Nejde však o originálny projekt. On sám ho nakrútil už doma v Quebec vo francúzštine a do kín sa pomerne úspešne dostal v roku 2011. Medzi tým vznikla aj komerčne úspešná indická verzia, s tou však nemal nič spoločné. V USA však dostal jeho film druhú šancu, a tak sa snáď vyhol nedostatok prvého pokusu. Ten bol kritizovaný napr. za príliš extravagantné herectvo – podľa trailera by sa to nemalo opakovať.

Na komédiu z produkcie Stevena Spielberga si však ešte budeme musieť pár mesiacov počkať. Premiéra je ohlásená na 22. novembra.