Multimiliardár, ktorému závidia zrejme všetky mužské heterosexuálne nohavice, sa konečne dočká seriózneho životopisu. Život Hugha Hefnera plný krásnych žien, sexu a drog sa stal nie raz námetom pre televíznu produkciu, kde však nikdy nezožal väčší úspech.

Pripomeňme si, kto to vlastne tento sukničkár z povolania je. Tento muž kedysi dávno založil dnes najpredávanejší pansky časopis Playboy (vďaka ktorému má na konte toľko peňazí, že dokonca života nemusí pracovať) , je autorom kultu PlayMate, založil legendárne „Bunny Suits“ a stojí taktiež za internetovou sieťou Playboy, ktorá vynáša niekoľko sto miliónov dolárov ročné.

Do projektu sa začal angažovať preslávený oscarový producent Brian Grazer (seriál 24, Čistá Duša či Inside Man) a na režisérsku stoličku zasadne Brett Ratner, autor trilógie Križovatka smrti, či posledných X-Menov. Na scenári pilne pracuje John Hoffman, ktorého predstava filmu sa veľmi zapáčila aj dnes už 81 ročnému Hefnerovi.

Obsadenie zatiaľ nieje známe, i keď už teraz môžeme predpokladať, že sa môžeme tešiť na superhviezdne obsadenie. Posúďte samy, obsadiť Pamelu Anderson alebo Carmen Electru bude skutočné radosť.

Keďže Ratner ešte len nedávno dokončil tretí diel Križovatky smrti a chystá sa na zatiaľ nepomenovanú zlodejčinu s Eddie Murphym a Chrisom Rockom v hlavnej úlohe, filmu s názvom Playboy sa dočkáme zrejme až okolo roku 2009.