Vtedy v Hollywoode © 2019 ITA Film.sk Vtedy v Hollywoode © 2019 ITA Film.sk

Fanúšikovia Tarantina, ktorým anglický jazyk nie je cudzí, si už budúci týždeň budú môcť prečítať novelu Once Upon a Time In Hollywood (Vtedy v Hollywoode). V knižnej, 400-stranovej podobe sľubuje Tarantino viac, než len prepísaný scenár.

Úspešné filmy často dostávajú po vydaní aj knižnú podobu. Zväčša ide len o prepísaný scenár, v tomto prípade však dostaneme viac, než sme videli vo filme. Nezvyčajné je aj to, že knihu si vzal na starosti autor scenára a režisér, Quentin Tarantino, čo inak nebýva zvykom.

29. júna dostanú čitatelia okrem príbehu aj nový pohľad na život pomerne tajomného Cliffa Bootha (ktorého vo filme stvárnil Brad Pitt). Minulosť opradená tajomstvom bude odhalená v niekoľkých malých epizódach. Viac by sme sa mali dozvedieť aj o príbehu Sharon Tate (Margot Robbie) a väčší priestor dostane aj postava Charlesa Mansona (ktorú vo filme stvárnil Damon Herriman). Ďalšie scény naznačuje aj trailer. Cliff Booth si volá s nádejnou herečkou Trudy, ktorá divákom určite utkvela v pamäti.

Či a kedy sa dočkáme aj slovenskej verzie, nateraz nie je známe. V minulosti sa hovorilo aj o tom, že film bude spracovaný do podoby minisérie, rozruch okolo nej však veľmi rýchlo utíchol.