Druhý týždeň v traileroch prináša 4 zaujímáve videá publikované na TrailerWatchu (www.facebook.com/Trailery) od 8. do 14. augusta.

La piel que habito (The Skin I Live In)

Pedro Almodóvar, režisér silných ženských postáv, prichádza s novou drámou. Po už klasických rodinných drámach ako Volver, Všetko o mojej matke či Vysoké podpätky si na Cannes odbil premiér film z iného súdka – nová Frankenstein-oidná dráma v hlavnej úlohe s Antoniom Banderasom a Elenou Anayovou. Tam síce so zmiešanými reakciami, ale IMDB má jasno: 8,2 hviezničky.

Film sa postupne objavuje v kinách po celej Európe. V Českej republike od 8. septembra. U nás zatiaľ nevedno.

The Darkest Hour

Celkom originálny a svojský akčný scifi film o mimozemskej invázii. Piatich mladých ľudí zastihne mimozemská invázia na výlete v Moskve. V jej uliciach musia bojovať o prežitie s viac ako nebezpečným nepriateľom. Nakrútené podľa scenára Jona Spaihtsa, ktorý napísal aj Prometheusa, na ktorom aktuálne pracuje Ridley Scott.

Premiéra v USA 25. decembra.

TWIXT

Francis Ford Coppola napísal a zrežíroval hororový thriller Twixt. V hlavnej úlohe Val Kilmer. Zvláštna kombinácia, ale vyzerá to viac ako sľubne.

Príbeh o spisovateľovi, ktorý sa počas turné so svojou novou knihou zastaví v malom meste. Miestnym šerifom je zatiahnutý do vyšetrovania masovej vraždy a začne sa mu tak snívať o zavraždenej mladej žene. Tieto zážitky využíva pri písaní ďalšieho románu.

Premiéra niekedy v tomto roku.

Red Tails

Skutočný príbeh prvej letky afro-amerických pilotov v II. svetovej vojne. Od tvorcov StarWars a Indiana Jonesa.

Podľa námetu Georga Lucasa scenár napísal úspešný románopisec John Ridley. Režíruje Antohny Hemingway, pre ktorého to bude po viacerých projektov v TV prvý celovečerný film. Hrajú Terrence Howard, Cuba Gooding Jr. a Bryan Cranston.

Viac informácii v našej správe.