Silvester Stallone ako Rocky © United Artists Silvester Stallone ako Rocky © United Artists

Príbeh Rockyho Balbou si získal milióny priaznivcov po celom svete. Po filmoch, v ktorých Silvester Stallone stvárnil hlavnú postavu, prišli aj filmy Creed, v ktorých sa Balboa stal trénerom hlavného hrdinu. Herec teraz zverejnil svoj zámer pozrieť sa do minulosti boxerského šampióna.

74-ročný Stallone sa o nápade zmienil na svojom profile na Instagrame. Zverejnil tu fotku s ručne písanými poznámkami. Seriál by sa mal odohrávať v 60-tych rokoch minulého storočia, v čase veľkých zmien a pohybov v spoločnosti. Zámerom Stalloneho je ukázať Rockyho ešte predtým, než sme mali šancu spoznať ho vo filme. Námet na seriálový prológ obsahuje aj postavy, ktoré sa vo filmoch ukázali a ktoré si získali srdcia fanúšikov.

Seriál by mal podľa Stalloneho slov prinášať 10-dielne série. Rocky Balboa by si v ňom mal hľadať miesto v spoločnosti, divák by dostal náhľad na jeho študentské roky. Stallone tvrdí, že štúdio MGM je nápadom nadšené, seriál by tak naozaj mohol uzrieť svetlo sveta.

Legendárna postava sa najbližšie má na plátne ukázať v roku 2022 v treťom pokračovaní série Creed, zatiaľ to však nie je potvrdené. Nahlas sa hovorí aj o pokračovaní prvotnej série Rocky, tá však zatiaľ ostáva ležať bokom.