Bear GryllsFilmový magazín CinemaView.sk v spolupráci s televíznou stanicou Discovery Channel pre Vás pripravil súťaž o polokošele s motívom Discovery Channel.

Seriál V najhoršom prípade vychádza zo série rovnomenných bestsellerov a premiéru mal v utorok 7. septembra o 20:05 hod. Moderátor seriálu „Nutné na prežitie“, Bear Grylls, približuje potenciálne životu nebezpečné situácie, aby ukázal, ako prežiť v najhorších možných situáciách. Bear v tomto seriáli posúva svoje fyzické možnosti až na absolútne hranice. Sčasti ako kaskadér a sčasti ako bežný človek sa vystavuje situáciám, v ktorých sa môže ocitnúť ktokoľvek z nás. Divákom prináša informácie, ktoré im môžu aj zachrániť život.

V každej časti poukazuje Bear na to, ako môžu správne znalosti a zručnosti pomôcť v meste v situáciách, pri ktorých ide o prežitie a môže k nim dôjsť bez varovania. Od úniku z horiacej výškovej budovy až po odrazenie útoku žraloka a úniku z topiaceho sa auta – rôzne nebezpečné situácie uvedené v seriáli V najhoršom prípade sú vytvorené podľa populárnych knižných predlôh.Medzi extrémne situácie, ktoré v tomto seriáli diváci uvidia, patrí únik zo zamrznutého jazera, prežitie pádu výťahu cez niekoľko poschodí alebo pád dolu schodmi. V premiérovej časti ukazuje Bear divákom spôsoby úniku z horiaceho vozidla a spôsob záchrany topiaceho sa pri lodnom nešťastí.

Životopis Beara Gryllsa nájdete tu.

polokošeľa s motívom Discovery ChannelOdpovede na (dole uvedenú) otázku posielajte na e-mail sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu. Za správnu odpoveď budú odmenení štyria z Vás.

Uzávierka súťaže je 10. októbra o 22:00. O výsledkoch a priebehu súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia a filmovej zábavy.

Otázka:
Koľko rokov mal dobrodruh Bear Grylls, keď vystúpil na Mount Everest?