Filmový magazín CinemaView.sk v spolupráci s Five pre vás pripravil súťaž o vecné ceny s motívom Wolverine. Na slovenský trh totiž prichádza limitovaná edícia žuvačiek 5 – The Wolverine, ktorá vznikla na základe spolupráce spoločnosti Wrigley s distribútorom filmu. Limitovaná edícia je špeciálne šitá na mieru tohto akčného hrdinu a stimuluje všetkých 5 zmyslov.

Keď je najzraniteľnejší, je najnebezpečnejší!

Wolverine (Hugh Jackman), hrdina zo ságy o mutantoch X-Men, sa vo svojom novom dobrodružstve pozrie do súčasného Japonska, aby tam otestoval svoju nesmrteľnosť na ostrí samurajských mečov. Prvýkrát v živote sa cíti zraniteľný, ocitá sa na samej hrane svojich fyzických a psychických možností. „Tento príbeh zavedie Wolverina do sveta, ktorý sa diametrálne líši od prostredia ktoréhokoľvek z predchádzajúcich filmov série o X-menoch,“ hovorí Hugh Jackman, ktorý je tiež jedným z producentov filmu. „Líši sa vizuálne, aj svojim tónom. Vo filme je veľa súbojov, ale hlavná bitka prebieha v Loganovom vnútri: musí sa rozhodnúť, či byť monštrom alebo sa stať človekom.“ Logan, známejší pod menom Wolverine, už zďaleka nebojuje len so smrtiacimi zbraňami nepriateľov, ale aj s vlastnou smrteľnosťou. Z týchto vnútorných a vonkajších bojov sa potom vracia omnoho silnejší a nebezpečnejší, ako kedykoľvek predtým.

Vecné ceny s motívom Wolverine
Uzávierka súťaže je 9. augusta o polnoci. Až desiati z Vás môžu vyhrať hodinky, štýlové okuliare či žuvačky 5 s motívom Wolverine. Stačí, ak nám napíšete, ako sa volá nezničiteľná kovová zliatina, ktorou sú posilnené Wolverinove kosti. Odpoveď nám zašlite na e-mail sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno. O výsledkoch súťaže Vás budeme informovať.