Největší z ČechůFilmový magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Film Europe pre Vás pripravil súťaž o 2 DVD komédie Happy-Go-Lucky a 2 DVD Velký Buck Howard pri príležitosti uvedenia českej komédie Největší z Čechů do kín.

Chcete vedieť, či je možné preliezť squashovou raketou? Koľko štvorlístkov musíte nazbierať, aby ste prekonali rekord? Koľko musíte zjesť párkov, aby ste v tom boli najlepší? A kam až sa dá zájsť na rotopede? To všetko zistíte vo filme Největší z Čechů. Štvorica uznávaných filmových tvorcov, sa rozhodne nakrútiť film o najvýnimočnejších ľuďoch, ktorí majú doposiaľ len nálepku bláznov a púťových atrakcií, aby tak prekonali povesť o tom, že na ich filmy nechodia diváci. Vďaka štedrej podpore z agentúry, ktorá týchto rekordmanov zastrešuje, sa púšťajú do nakrúcania jedinečných osudov ľudí, ktorí vďaka svojej usilovnosti dokázali niečo, čo pravdepodobne nikto iný na svete nedokáže.

Odpovede na (dole uvedenú) otázku posielajte na e-mail sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno, adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu a názov filmu, ktorý si želáte. Za správnu odpoveď budú odmenení štyria z vás.

Uzávierka súťaže je 4. marca o 22:00. O výsledkoch súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia.

Otázka:
Ako sa volajú štyri ústredné postavy komédie Největší z Čechů?

Velký Buck Howard (The Great Buck Howard, 2006) Happy-Go-Lucky ( Happy-Go-Lucky, 2008)