Mŕtvola musí zomrieť (2011)Filmový magazín CinemaView.sk pre vás pripravil súťaž o lístky na slávnostnú premiéru „trochu čiernej komédie“ Mŕtvola musí zomrieť. Konať sa bude o týždeň, 14. septembra počas záverečného ceremoniálu festivalu Cinematic

Autorom námetu a scenára a debutujúcim režisérom snímky je Jozef Paštéka, ktorý v súčasnosti prednáša na Bratislavskej VŠMU. Dej sa začína ľúbostnou scénou vysokoškolského pedagóga Kryštofa Mitvorského (Miro Noga) a diplomantky Silvie Chocholákovej (Michaela Drotárová), liečenej nymfomanky. Radovánky preruší jeho pani manželka. Rozhorčená Naďa Mitvorská (Veronika Žilková) odchádza z „miesta činu“ a pustí sa do netaktného zákazníka pumpy (Ľubomír Paulovič), ktorého poriadne nakope do zadnice a poškodí mu auto. Ten ju naháňa až k nej domov, kde mu Naďa uštedrí veľmi nešťastný pohlavok, a tak sa na scéne objaví oná mŕtvola z titulu filmu. Komédia ťaží z následných peripetií ústredných postáv.

Odpovede na (dole uvedenú) otázku posielajte na e-mail sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu. Za správnu odpoveď odmeníme lístkami dvoch z vás.

Uzávierka súťaže je 11. septembra o 22:00. O výsledkoch súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia.

Otázka:
V ktorom roku sa nakrúcala komédia Mŕtvola musí zomrieť?