Filmový magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou SPI International pre Vás pripravil súťaž o plagát filmu Kuky se vrací podpísaný samotným režisérom Jánom Svěrákom.

Podľa skutočného príbehu jednej plyšovej hračky. Keď sme boli deti, verili sme, že hračky žijú a zažívajú tie najväčšie dobrodružstvá, o ktorých sme sa my odvážili len snívať. Jan Svěrák prichádza do slovenských kín so svojou verziou života hračiek vo svete, kde nie vzhľad a farba, ale odvaha hrá hlavnú rolu, dobrodružstvo čaká za každým rohom, a stratený domov nájde ten, kto neprestane hľadať. A konečne beztrestne ochutnáte flambované zajačie bobky! Malý plyšový Kuky putuje zo smetiska, lesom, snehom, horami a dolami, aby sa vrátil k svojmu malému majiteľovi, ktorý bez neho len ťažko zaspáva, mohli si dať pusu na dobrú noc a všetko nakoniec dobre dopadlo.

Odpovede na (dole uvedenú) otázku posielajte na e-mail sutaz@cinemaview.sk. a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu. Za správnu odpoveď bude odmenený jeden z vás

Uzávierka súťaže je 28. októbra o 22:00. O výsledkoch a priebehu súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia.

Otázka:
Ján Svěrák do svojich filmov často obsadzuje herca Zdeňka Svěráka. V akom sú rodinnom vzťahu?