/PoslednaLegiaNaše kiná práve brázdi najnovší film tureckého režiséra Ferzana Ozpeteka, ktorý so svojou doterajšou tvorbou dokázal zaujať kritikov po celej Európe a uspieť na mnohých festivaloch. Saturno Contro prináša príbeh partičky mladých ľudí, ktorí…

Pri tejto príležitosti pre Vás magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou SPI International pripravil súťaž o DVD k úspešnému filmu Ferzana Ozpeteka Okno naproti.

Partia mladých ľudí sa schádza na večeru, kde brilantný skupinový portrétista Ozpetek zobrazuje ich život, v ktorom bezstarostnú ľahkosť nedávno minulých rokov vystriedali každodenné starosti všedného dňa. Prostredníctvom svojich hrdinov, ktorých stvárňujú poprední talianski herci, zobrazuje Ozpetek spoločnosť, ktorá hľadá nové pravidlá medziľudských vzťahov. Čo sa stane, keď sú zrazu nútení prestať skrývať svoje pocity?

DVD Okno naproti môžu vyhrať traja z vás. Pre zaradenie do súťaže treba správne odpovedať na jednu otázku týkajúcu sa režiséra Ferzana Ozpeteka.

Odpovede na otázky posielajte na e-mailovú adresu sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu.

Uzávierka súťaže je 18. marca o 20:00. O výsledkoch a priebehu súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia a filmovej zábavy.

Otázka:
Na ktorom festivale získal Ferzan Ozpetek za Okno naproti hlavnú cenu?

a) Cannes
b) Benátky
c) Karlové Vary