George Clooney ohlásil svoj ďalší, už šiesty, režijný projekt. V budúcom roku sa pustí do nakrúcania adaptácie knihy Hack Attack novinára Nicka Daviesa o škandále okolo bulvárneho média The News of the World, ktoré až do svojho následného zrušenia patrilo mediálnej korporácii News Corp. Zamestanci týchto novín nezákonne odpočúvali stovky ľudí v snahe zachytiť informácie pre svoje články.

Nick Davies pracoval na knihe šesť rokov. Začal s tým teda omnoho skôr ako celá kauza prepukla na verejnosti. Vydal ju v auguste 2014. Teda pred mesiacom. Počas dlhoročného vyšetrovania sa mu podarilo zistiť ako sa novinám The News of the World podarilo získať veľkú východu nad konkurenciou, ako sa dostávali do zvukových schrániek stoviek politikov, celebrít a aj obyčajných ľudí.

Kauza mala na britskú verejnosť veľký dopad. Spustila aj sériu ďalších vyšetrovaní. News Corp. a jeho vlastník Rupert Murdoch čelili mnohým problémom. Dokonca to zastavilo niekoľko ich expanzívnych plánov vo Veľkej Británii.

Pre Georga Clooneyho je to druhý film z prostredia médií. V historickej dráme Good Night, and Good Luck z roku 2005 zobrazil ich pozitívnu rolu. Snímka si pravdepodobne ponechá názov Hack Attack a bude ju produkovať Clooneyho spoločnosť Smokehouse. Premiéra bude v roku 2016.