V románoch Iana Fleminga a v starších filmoch podľa nich sa pod názvom SPECTRE skrýva globálna teroristická organizácia, s ktorou sa viackrát James Bond dostane do otvoreného boja. Inak by tomu nemalo byť ani tentoraz. V 24. bondovke sa tajná zločinecká organizácia stane ústredným motívom a jej meno ponesie aj samotný film. Do kín sa dostane 23. októbra 2015.

James Bond (Daniel Craig) sa vďaka tajnej správe dostane na stopu organizácie SPECTRE. MI6 je však stále v ohrození svojej existencie po sérii zlyhaní v minulom filme a jej nový šéf, opäť pod kódovým označením M (Ralph Fiennes), má plné ruky práce s riešením domácej nepriaznivej politickej situácie. Bond sa tak musí vydať po stopách SPECTRE sám.

Proti nemu bude stáť napríklad Christoph Waltz v koži superpadúcha Franza Oberhausera. Novou bondgirl bude Monica Belluci, čo je iste veľké prekvapenie. Vrátia sa aj Naomie Harris ako Moneypenny, či Ben Whishaw ako Q. Viac podrobností zatiaľ nemáme, ale na čo by nám aj boli. Vieme, čo čakať a režisér Sam Mandes s osvedčeným scenáristickým triom Purvis, Wade a Logan nás môžu len prekvapiť.