• V predprodukcii sa aktuálne nachádza druhý diel hororového nepodarku Hostel režiséra Eliho Rotha. Na svete sú miesta, kde je možné za poplatok zabiť človeka. Nenachádzajú sa však len v okolí Bratislavy, ale aj v iných častiach sveta. Hlavný hrdina Paxton (Jay Hernandez) z prvého, by mal odhaliť činnosť profesionálnej organizácie ponúkajúcej tento extrémny spôsob zábavy. Premiéra filmu bude 7. januára 2007.
  • Jason Isaacs, ktorý stvárňuje Luciusa Malfoya v Harry Potterovi, sa zveril denníku L.A. Daily News, že sa do nakrúcania nového dielu pod názvom Fénixov rád pustí, kvoli práci na istom anglickom televíznom seriáli, až začiatkom jesene. Samotné nakrúcanie pod režisérskou taktovkou Davida Yatesa už začalo a svetová premiéra bude 13. júla 2007.
  • Aaron Spelling, známy seriálový producent, ktorý ich vytvoril obrovské množstvo, zomrel tento piatok vo veku 83 rokov. Po tažkej mŕtvici posledný krát vydýchol vo svojom sídle v Los Angeles.

    Z jeho tvorby stoja za spomienky seriály Charlieho Anjeli, Dynasty, Beverly Hills 90210, Melrose Place, Fantasy Island, Burke’s Law a Starsky and Hutch. V 21 storočí sa prezentoval seriálmi ako 7th Heaven a Summerland. Produkoval aj viac ako 140 televíznych filmov.

  • Warner Bros Pictures schválili nakrúcanie dlho očakávaného pokračovania remaku Dom Hrôzy z roku 1999. Produkciu zabezpečia štúdiá Dark Castle Entertainment. Na réžiu sa pravdepodobne podujme Victor Garcia známy vďaka krátkej snímky El Ciclo. Prvá klapka padne v Bulharsku v auguste.
  • Druhý diel ponesie názov Return to the House on Haunted Hill a to je aj zároveň všetko, čo nám prezradili Warner Bros. Ďalšie informácie vrátane detailov ohľadom deja a hereckého obsadenia budú známe najneskôr začiatkom júla.Ale tento termín nie je oficiálne overený. Príbeh prvého dielu sa odohráva na psychiatrickej klinike, ktorá sa už neraz stala vďačným prostredím hororov. A keď sa dvere veľkej budovy zatvoria, minulosť opäť začne dýchať a kričať.