Film Grind House bude mať dve časti, Planet Terror a Death Proof. Každá bude dlhá približne hodinu. Planet Terror bude zombie film, o režiu a scenár sa postará Robert Rodriguez. Réžiu a scenár druhej časti Death Proof si zobral na starosť Quentin Tarantino. V marci 2006 začal Rodriguez nakrúcať v Austine.

Zatiaľ budú všetky upútavky na film falošné a v strede oboch dielov by mal byť falošný filmový trailer, tým chcú dosiahnúť zmätenie divákov. Jedine čo bude pravé, budú na titulkoch a plagátoch zobrazené „Cowgirls in Sweden“.

Produkčná spoločnosť Wienstein má naplánované film vypustiť 6. apríla roku 2007, ale podľa toho ako tvorcovia tohto filmu vymýšľajú s upútavkami, tak tento dátum premiéry môže byť tiež vymyslený. Ďalším menším prekvapením je, že hudbu bude robiť Rodriguezova banda menom Chingon, no všetky piesne nebudú od nich.

Vo filme uvidíme známych ale aj menej známych hercov ako: Michael Biehn, Dean Fernando (Alex Li), John Jarratt, Alicia Rachel Marak (Redhead Babe), Danny Trejo, Michael Keaton, Tom Savini, Rose McGowan, Marley Shelton, Mickey Rourke (Stuntman Mike), Zoe Bell (Zoe), Lucy Lawless, Josh Brolin, Freddy Rodriguez, Jeff Fahey, Stacy Ferguson.
Zatiaľ o tomto filme nevieme veľa, vlastne nevieme o ňom takmer nič, tak sama dúfam že samotný dej prekoná moje očakávania, keď už robia pri ňom toľké tajnosti…