Má síce len 15 rokov, no jej pracovný diár je nabitý nadchádzajúcimi projektami až na maximum. Do širokého povedomia sa dostala úlohou Hit-Girl z krvavej adaptácie komiksu Kick-Ass, potom sa jej filmové úlohy len hrnuli (naposledy sme ju mohli vidieť v Burtonovom filme Temné tiene).

Práve úlohu Hit-Girl si zopakuje v pokračovaní Kick-Ass s podnázvom Balls to the Wall. Dej sa bude točiť okolo skupiny nazývanej Justice Forever, čo je parafráza na superhrdinský tím Justice League. Film je zatiaľ vo fáze kastingu. K hercom z prvého dielu (Aaron Johnson, Christopher Mintz-PlasseNicolas Cage) sa pripoja Donald Faison (Skyline) v úlohe hrdinu Doctor Gravity, Robert Emms (Snehulienka) ako Insect Man a John Leguizamo si zahrá tajomného Javiera. Momentálne prebiehajú i rokovania s Jimom Carrey, ktorý by si mal zahrať zakladateľa spomínanej Justice Forever, Colonela Starka. S takýmto obsadením sa máme určite na čo tešiť. Jediné, čo možno trošku zamrzí, je neúčasť Matthewa Vaughna na režisérskej stoličke. Ten sa postará len o producentský dozor. Začiatok nakrúcania je naplánovaný na budúci mesiac a výslednej práce by sme sa mali dočkať koncom mája 2013.

Ďalší projekt, v ktorom Chloë Grace Moretz s najväčšou pravdepodobnosťou zahviezdi, je už tretia filmová adaptácia kultového románu Stephena Kinga, Carrie. Prvá filmová verzia Briana de Palmu z roku 1976 si odniesla dve nominácie na Oscara. Chloë si zahrá titulnú postavu, ktorá žije so svojou až fanaticky nábožnou a konzervatívnou matkou Margaretou (Julienne Moore). Carrie je zakríknuté dievča, ukrývaná pred spoločnosťou svojou starostlivou matkou. V škole je častokrát terčom posmechu a šikany. Postupom času sa s Carrie začnú diať divné veci, ktoré budú mať fatálne následky. Svetlo sveta uzreli dve fotografie z nakrúcania, na jednej je psychicky zničená Margaret a na druhej je Carrie po kultovej krvavej sprche. Réžie sa ujala Kimberly Pierce, ktorá má na svedomí uznávaný kúsok Chlapci neplačú. Podľa mňa sa môžeme dočkať celkom slušného a hlbokého psychologického prierezu oboch hlavných ženských postáv, s čím Kimberly nemá žiaden problém. Tento zaujímavý kúsok sa vrhne na americké kiná 15. marca 2013.

Posledný nový projekt, s ktorým je Chloë spájaná, je nezávislý kúsok s názvom The Wilderness of James, ktorý má scenáristicky na svedomí Michael Johnson, pre ktorého to bude i režijný debut. Film sa bude odohrávať v Portlande a bude sledovať osudy mladého chlapca, ktorý sa musí vysporiadať so stratou svojho otca. Nakrúcanie je naplánované na budúci mesiac a Chloë sa tu opäť stretne s Kodi Smit-McPhee, s ktoru už pracovala v remakeu švédskeho hororu Nech vojde ten pravý.