Nie, nebojte sa. Nebude to biografická snímka ;). Po vyhadzove zo seriálu Dva a pol chlapa sa mu prekvapivo rozbieha filmová kariéra. Pred rokmi slávil na tomto poli úspechy s filmami ako Wall Street, Čata či s paródiami Horúce strely. Prvý jeho nový film je už hotový, do kín sa dostane v roku 2012 a oznámená boli jeho účasti v ďalších dvoch projektoch.

Počas nakrúcania komediálnych seriálov, najprv to bolo Spin City a potom už spomínaný Dva a pol chlapa, sa vo filmoch síce občas objavoval, ale išlo zväčša len o malé, často len camoe role. Tým už hotovým filmom s Charlie Sheenom v obsadení je nezávislá komédia She Wants Me režiséra a scenáristu Roba Margoliesa. V hlavných úlohách sa predstavia neznámy Josh Gad a Kristen Ruhlin a aj Hilary Duff.

Tým podstatným projektom, ktorý by mohol reštartnúť jeho kariéru, však bude celovečerný debut Romana Coppolu (syna Francisa Fordu Coppolu). Pôjde o nezávislú snímku A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III. A Charlie Sheen si zahrá práve ústrednú postavu Charlieho Swana. Z príbehu je známe zatiaľ len málo, ale aj to naznačuje zaujímavé podobnosti so skutočným životom herca. Príbeh sa zameriava na úspešného grafického dizajnéra, ktorému sláva, peniaze a jeho šarm dovoľujú získať si každú ženu. Nevydrží to však jeho priateľka, ktorá ho opustí a to spustí sled udalostí, ktorými si ničí život. Ďalšie podrobnosti ani termín premiéry zatiaľ nie sú známe.

Charlie Sheen by mal ostať verný aj televízii. Uvažuje sa o jeho zaradení do pripravovaného seriálu podľa filmu Kurz sebaovládania (Anger Management, 2003) s Jackom Nicholsonom a Adamom Sandlerom. Scheen by mal dostať rolu, ktorú mal vo filme Jack Nicholson. Mal by sa teda z neho stať neortodoxný a do istej miery švihnutý psychiater. Seriál pripravuje producent Joe Roth z Revolution Studios, ktorý v minulosti šéfoval napríklad aj štúdiám 20th Century Fox a Walt Disney.

Zdroj: Variety