Rob ZombieV roku 1978 vtrhol do kín film od jedného z najuznávanejších predstaviteľov hororového žánru Johna CarpenteraHalloween: Predvečer sviatku všetkých svätých. Z filmu sa za noc stala legenda a aj po toľkých rokoch dokáže maskovaný zabijak Michael Myers stále na smrť vydesiť. Film odštartoval kariéru Jamie Lee Curtis a dočkal sa celkovo siedmich pokračovaní, ktoré samozrejme ani zďaleka nedosahovali kvalitu prvého filmu. A keďže mame éru remakov …

Režisér Rob Zombie (budete ho poznať skôr ako muzikanta), ktorý má na svojom konte neskutočne krvavé slashery The Devil’s Recejcts a House of 1000 Corpses, začal 29. januára nakrúcať podľa svojho scenára remake, ktorý má podľa jeho slov oživiť zašlú slávu slávnej ságy.

Do hlavnej úlohy Laurie obsadil Zombie televíznu hviezdičku Scout Taylor-Campton. Slovenský diváci ju môžu poznať najmä zo seriálu Čarodejnice. Ako legendárneho zabijaka uvidíme wrestlersku superstar Tylera Mana (Sabertooth z X-Men). Ďalej sa vo filme objaví Malcolm McDowell (Mechanický Pomaranč)a v jednej z vedľajších úloh sa predstaví aj Danny Trejo. Premiéra by mala byť už na konci leta 2007.