Nakoniec Brad Pitt po dlhom zvažovaní prijal ponuku od Paramount / Warner Bros zahrať si vo filme nazvanom The Curious Case of Benjamin Button. Bohužial natáčanie tohto filmu sa presunulo až na september vďaka Pittovej nedokončenej Ocean’s 13 (Dannyho trinástka), ktorá by mala svetlo sveta uzrieť niekedy v auguste.

Jeho postava bude veľmi zaujímavá vďaka veku, do ktorého sa má vžiť (sama som zvedavá ako bude vyzerať zostarnutá sexbomba 21.storočia a čo na to povedia jeho fanynky).

Benjamin je 50 ročný muž, prežívajúci krízu stredného veku. Vážne komplikácie nastanú, keď sa zahľadí do tridsaťročnej ženy, ktorá ho bude brať ako ďalšieho 50 ročného muža, ktorý nevie čo so svojimi vrtochmi.

Čo sa týka obsadenia, v hlavných úlohách sa predstavia krásna Cate Blanchett ( Letec, Káva a cigarety) a réžiu ma na starosti skvelý David Fincher (Úkryt, Klub bitkárov).

Pitt taktiež prehovoril, že rozmýšľa nad rolou v State of Play, čo je uznávaný britský miniseriál z produkcie BBC (2003). Pitt by si rád zahral novinára, ktorý rieši vraždu. Napokon zistí (ako to už býva v týchto jednotvárnych seriáloch), že prsty vo vražde má niekto oveľa mocnejší ako očakával.