Máme tu prvý sľúbený týždenný prehľad diania na TrailerWatchi. Tentokrát to bude 6 trialerov na novinky, ktoré budú mať premiéru v tomto alebo začiatkom budúceho roka.

Bunraku

Spojenie kovbojov a emzákov vyzerá zaujímavo. Bunraku spojí kovboja so samurajom. Vyzerá to dosť švihnute, ale niekomu to možno sadne.

V hlavných úlohách Josh Hartnett,Demi Moore a Woody Harrelson. Príbeh o mladom mužovi, ktorý celý život hľadá svoju šancu na pomstu, aby nakoniec čelil väčšej výzve než akú čakal.

V zámorských kinách od 30 septembra.

In Time

Justin Timberlake to myslí s herectvom vážne. Dôkazom je i hlavná úloha v scifi thrilleri In Time, ktorý napísal a zrežíroval Andrew Niccol (Gattaca, Lord of War, scenár k The Truman Show).

V druhej polovici 21. storočia je starnutie zastavené. Zároveň bolo zavedené nové platidlo – čas. Bohatí môžu žiť večne, chudobní bojujú o svoju nesmrteľnosť. V hlavných úlohách Amanda Seyfried, Justin Timberlake, Cillian Murphy a Olivia Wilde.

Svetová premiéra 28. októbra 2011. Viac o filme v našej správe.

Margin Call

Zaujímavo obsadená dráma, ktorá sa snaží poskytnúť pohľad na začiatok finančnej krízy priamo z prostredia veľkej investičnej banky.

Popri už ostrieľaných a známych profesionáloch ako sú Kevin Spacey, Demi Moore a Jeremy Irons sa tu objavili aj Stanley Tucci, Simon Baker (známy zo seriálu Mentalista), či vychádzajúce hviezdy Zachary Quinto, Penn Badgley a mnohí ďalší.

Svetová premiéra 21. októbra. Viac o filme v našej správe.

Sushi Girl

Tento trailer má štýl, ak ho bude mať aj film, máme sa na čo tešiť.

Fish (Noah Hathaway) strávil šesť rokov vo väzení za lúpež. Mlčaním pritom ochránil svojich kumpánov pred rovnakým osudom. V noc jeho prepustenia mu štyria muži pripravia ďakovnú večeru – suši servírované na nahom tele krásnej ženy (Cortney Palm). Je trénová, aby si dianie v miestnosti nevšímala, aj keď atmosféra prituhuje.

Premiéra budúci rok.

The Amazing Spiderman

Aby sme neostali tento týžden bez superhrdinu… nová pavúčia trilógia začína, ale trailer nie je najhorší ;).

Premiéra 3. júla 2012. Hrajú: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field, and Denis Leary. Režíruje Marc Webb (500 Days of Summer).

Knights of Badassdom

Naozaj dobrých komédii sa urodí len zopár ročne. Táto by však mohla byť jedna z nich.

Zatiaľ bez presne stanoveného dátumu premiéry. Vyzerá to na koniec tohto, alebo začiatok budúceho roka. Režíroval Joe Lynch, ktorý doteraz nakrúcal hlavne videoklipy a obšmietal sa okolo hororov. Debutoval pomerne úspešným slasher horom Wrong Turn 2 (2007).

Premiéra zrejme ešte v tom roku.