Pred niekoľkým desaťročiami nám stvoriteľ všetkých zombies George Romero priniesol film Úsvit mŕtvych. Film bol súčasťou celej ságy, ktorá v žánri spravila takú malú nežnú revolúciu. O niekoľko desaťročí neskôr nám veselý mladík Zack Snyder priniesol jej remake. Tu mŕtvolám doprial voľný rozbeh a takmer nikto nečakal s akým úspechom sa novy Úsvit mŕtvych stretne. Snyder nám potom priniesol ultra-hyper štýlovú historickú podívanú 300, ktorá uz čoskoro prekročí v tržbách magických 200 miliónov. A popri chystanej komiksovke Watchmen sa Snyder rozhodol pripraviť svetu ďalšiu nádielku zo sveta živých-mŕtvych, s názvom Army of the Dead.

Film podľa Snyderovho námetu sa bude odohrávať v blízkej budúcnosti, kde ako ste iste uhádli, svetu vládnu zhnite mŕtvoly. Príbeh filmu je umiestnený v meste hriechu, Las Vegas, ktoré upadlo pod tvrdú karanténu. Tu sa bude zatiaľ neobsadený otec snažiť zachrániť svoju dcéru.

Snyder sa vyjadril, že by rád dodal Armáde mŕtvych epicky rozmer a štýl á la 300. „Mám v úmysle spraviť zombie film, aký tu ešte nebol,“ povedal. Kedy sa filmu dočkáme, zatiaľ nevieme. Warner Bros. dalo projektu zelenú a premiéru čakajte asi tak v roku 2009, keďže Snyder už teraz chystá spomínanú komiksovku Watchmen.