19. Medzinárodný filmový festival Bratislava 9. – 16. november 2017 19. Medzinárodný filmový festival Bratislava 9. – 16. november 2017

Redakcia filmového magazínu CinemaView.sk v spolupráci s Medzinárodným filmovým festivalom Bratislava vyhlasuje súťaž o dve festivalové akreditácie.

Pozorne si prečítajte pravidlá súťaže:

  • Súťaž o akreditácie prebehne na stránke magazínu na sociálnej sieti Facebook počas víkendu 4. – 5. novembra, teda počas soboty až do 18:00 v nedeľu.
  • Zapojiť sa môžu užívatelia sociálnej siete, a to formou komentára pod článok o súťaži zazdieľaný na stránke CinemaView.
  • Do komentára napíšte, aký film z ponuky 19. ročníka MFF Bratislava si určite nenecháte ujsť, ak by ste akreditáciu získali.
  • Víťaz súťaže získa obe akreditácie.
  • Vyhlásenie víťaza sa uskutoční v nedeľu 5. novembra približne o 19:00, taktiež na stránke magazínu na sociálnej sieti Facebook. Víťaz musí kontaktovať redakciu CinemaView formou súkromnej správy na Facebooku alebo e-mailom na adrese redakcia(zavináč)cinemaview.sk najneskôr do 12:00 nasledujúceho dňa, teda 6. novembra. V opačnom prípade bude vyžrebovaný nový výherca.

19. ročník Medzinárodného filmového festivalu Bratislava sa koná od 9. do 16. novembra v príjemnej atmosfére mestských kín – v Kine Lumière, Kine Mladosť, Kine Nostalgia a v kaviarni Gorila.sk Urban Space, kde okrem vybraných filmových premietaní budú prebiehať aj sprievodné podujatia festivalu.

Skvelé koncerty a hudobné párty ponúkne bratislavský klub Fuga – priestor pre chýbajúcu kultúru. Festivalový program sa po prvýkrát objaví aj v mestách v širšom regióne, vybrané festivalové tituly ponúknu Kino MIER v Modre, Kino Mier v Senci a Kino Záhoran v Malackách.

Festival ponúka bohatý filmový program, od víťazov rôznych medzinárodných festivalov, finalistov ceny LUX a lexikón filmového herectva až po výber najvýznamnejších hereckých rolí Jean-Marca Barra, ktorý sa preslávil spoluprácou s kontroverzným dánskym režisérom Larsom von Trierom na filmoch ako Európa, Dogvillealebo Nymfomanka, a najmä film Luca Bessona Magická hlbočina. 

Aktuálne informácie o programe 19. ročníka Medzinárodného filmového festivalu Bratislava nájdete na internetovej stránke www.bratislavaiff.sk a na Facebooku.