Nicole_KidmanNicole Kidmanová, ktorá mimo iného patrí aj medzi najviac pracujúce herecky súčasnosti, si popri pripravovanom temnom sci-fi thrilleri The Visiting zahrá aj v dokončenom nezávislom životopisnom filme o škandalóznej fotografke Diane Arbusovej, s názvom An Imaginary Portrait of Diane Arbus (pozn. autora, pracovný názov filmu a rovnako ako aj názov uvádzaný v upútavke je FUR- kožuch), ktorý režíruje Steven Shainberg, u nás známy svojou romantickou komédiou pre masochistov, Sekretárka, na ktorom si spravila dobré meno Maggie Gyllenhaal.

Diane Arbusová sa preslávila svojimi fotografiami ľudí trpasličieho vzrastu, prostitútok a transexuálov, čím spravila vo svete fotografie takú malú revolúciu. Ako zaujímavosť by som spomenul že kompozícia Kubrickovho Osvietenia čiastočne vychádza z jej fotografií, pričom scény s dvojičkami doslova citujú fotografkinu najlepšiu fotku.

Podľa traileru môžeme súdiť, že sa bude rozhodne jednať o veľmi pôsobivý snímok a o ďalšiu potencionálnu oscarovú rolu Nicole Kidmanovej.

V ďalších úlohách uvidíte Roberta Downey Jr. Film bude mat oficiálnu premiéru na filmovom festivale v Ríme, avšak prvé testovacie projekcie, ktoré sa uskutočnili pred niekoľkými dňami, boli prijaté veľmi pozitívne.