Potom, ako Martin Scorsese triumfoval na Oscaroch, sa znova spojí s Leonardom DiCapriom, a to hneď dvakrát.

Prvý chystaný projekt má byť životopisný film The Rise of Theodore Roosevelt. Zaiste ste uhádli zápletku. Film bude hovoriť o podstatných rokoch kariéry 26. prezidenta USA. Sústrediť sa bude najmä na jeho premenu z privilegovaného newyorského politika na šéfa tzv. Rough Riders (americký spravodaj, ktorý vznikol počas americko-španielskej vojny). Scenár Nicholasa Meyera (Ľudská Škvrna)vychádza z novely Edmunda Norrisa. Projekt dostal zelenú a Martin by sa mal doňho pustiť akonáhle dokončí svoj dokument o legendárnej kapele Rolling Stones.

V druhom projekte sa Martin a Leo prenesú znova do súčasnosti. Vo filme The Wolf on Wall Street by si Leonardo mal zahrať Jordana Belforta, makléra, ktorý bol odsúdený na 20 mesiacov vo väzení za to, že odmietol spolupracovať v masívnej akcii proti podvodom, ktorá zaberala rozšírenú korupciu na Wall Street a v celom bankovníctve, vrátane spolupráce s mafiou.

Film bude mať podobné riešenie ako Leov Chyť ma, ak to dokážeš. Bude sa sústrediť najmä na jeho vzťah k agentovi FBI, ktorý z neho chce spraviť informátora.

Premiéra zatiaľ neznáma.