Julie DelpySlovenskej Bathory sa chystá konkurencia! Uznávaná, mimoriadne talentovaná francúzska herečka (scenáristka a režisérka) Julie Delpy konečne rozbehla svoj vytúžený projekt The Countess. Avšak žiadne obhajovanie nečakajte, prichádza skutočné mäso!

Julie Delpy však nehodlá Bathory zobraziť len ako sadistickú vrahyňu. Alžbeta v The Countess bude zobrazená ako žena nútená postaviť sa svojmu osudu, ktorý po smrti jej manžela rozhodne nie je ľahký. Po tom, čo jej zlomí srdce gróf Thurzo vyhľadá čarodejnicu Darvuliu, aby jej pomohla získať naspäť jej lásku. Zradnosť Darvulie však donúti Alžbetu spáchať už neslávne známe krvavé ,,kúpele”, vďaka ktorým sa zapísala do dejín ako ,,najmasovejšia vrahyňa všetkých čias”.

Do hlavnej úlohy Bathory obsadila Julie Delpy svoju krásnu maličkosť. V ďalších úlohách sa predstaví William Hurt (História násilia), Radha Mitchell (Silent Hill), Vincent Gallo a Daniel Bruhl (Goodbye Lenin!).

Nakrúcanie vo francúzsko – nemeckej koprodukcii začína v Maďarsku už o mesiac a premiéra filmu je naplánovaná na rok 2008. Uvidíme ako si poradí s Jakubiskovou konkurenciou:).