V rámci TrailerWatchu na Facebooku chystáme určité zmeny. Najvýraznejšou bude to, že okrem trailerov budeme publikovať aj iné filmové videá ako trailery. V týchto týždenných prehľadoch ich však nenájdete. Tento krát tu máme nádielku piatich žánrovo veľmi rôznorodých trailerov.

Sherlock Holmes : Game Of Shadows

Vynikajúci Sherlock Holmes v podaní Roberta Downey Jr. sa vráti už túto zimu. Opäť v réžii Guya Ritchieho. V hlavných úlohách aj Jude Law a Rachel McAdams.

Premiéra 16. decembra. Sherlock Holmes a Dr. Watson tentokrát spoja sily, aby zastavili profesora Moriartyho (Jared Harris). Ten im leží v žalúdku už dlhšiu dobu a na pomoc im príde aj Holmesov starší brať Mycroft Holmes (Stephen Fry).

Battleship

Začalo to ako adaptácia známej stolnej hry, ktorú si môže každý urobiť s papierom a ceruzkou, ale vykľul sa z toho celkom zaujímavý námet. Americká flotila sa v Tichom oceáne stretne s mimozemšťanmi, ktorí tam budujú energetický zdroj a rozpúta sa boj. Diváci budú mať možnosť vidieť konflikt z oboch strán.

Snímku za 200 miliónov dolárov režíruje Peter Berg (Hankcoock, The Kingdom). Hrajú Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Brooklyn Decker a Rihanna. Svetová premiéra 18. mája 2012.

A Very Harold And Kumar Christmas 3D

Neil Patrick Harris (Barney Stinson) ako Neil Patrick Harris v komédii, ktorá si robí srandu okrem iného aj z 3D. Štvrtý diel u nás málo známej, ale celkom vydarenej komediálnej série.

Hrajú aj Danny Trejo, Kal Penn ako Kumar a John Cho (Flashforward) ako Harold. Bude to o Vianociach, o stromčeku a tak podobne. Už 4. novembra v amerických kinách.

Shaolin

Z Číny sa do svetových kín rúti ďalšia veľkovýpravná pecka. A áno, je tam aj on. Jackie Chan. Premiéra v USA 9. septembra.

Príbeh nás zevedie do vnútornými bojmi zmietanej Číny. Rodina mocného vojenského vodcu je zavraždená a vládu preberá jeho podriadený. Generál Hou Jie (Andy Lau) sa tak rozhodne vstúpiť do Shaolinského chrámu a stať sa mierumilovným mníchom, ale ak ho jeho nepriatelia nájdu, môže to ohroziť všetkých mníchov. Nie su však bezbranní.

Like Crazy

Trochu romantiky, keď nám už aj to slnko vyšlo. Anton Yelchin (chalan ide jednoznačne hore) a Felicity Jones v príbehu o láske dvoch študentov, ktorých rozdelí neplatné vízum.

Romantická dráma režírovaná a napísaná Drakom Doremusom (doteraz napríklad komédie Douchebag a Spooner). Hrajú aj Jennifer Lawrence a Charlie Bewley. Premiéra 28. októbra.