Diskusia k článku: George Clooney
23.06.2008 14:12 | totaly-spice
thy kokos on je mrte feras ja ho asi milujem,,mno ne asi ale urcite ved on je ak yfesak kua....ha normalne by som ho spapala nmak seexos na hovado MILUJEM HOooooooo
super
16.08.2006 21:08 | petra
Super napisane!Ziadne" ta?afatky" okolo.proste k veci a clovek sa aj nieco dozvie!!
...
10.06.2006 11:38 | keco
Profil je velmi dobre napisany. George je vyborny herec. Nevidim problem;).
ale, ale
10.06.2006 11:05 | tomco
tak pre anonyma, ano s lohanovou to bol trosku preslap, ale nechapem ako sa moze niekomu zdat, ze sa nehodi george clooney?ved v tychto dnoch k nam prichadza..dobru noc a vela stastia, to je jedna vec a ta druha lenka to predsa jasne spomina v spodnej casti clanku
autor profilu
10.06.2006 10:40 | Laurie
...tak sorry...nezalubim sa kazdemu...ak to pre teba nie su osobnosti tak potom asi zijeme na inej planete. Nie je osobnost len postarsi clovek...ja osobne obdivujem cloveka (LL), ktory v tak mladom veku dokazal to, co dokazal...a co sa tyka Georga tak sorry, ale to je osobnost s velkym O. Ale ked sa nepaci, hold kvoli tomu sa nezabijem...tak tie profily necitaj...
nexapem
10.06.2006 09:33 | ...
to ma aj nejaky system podla coho robite tie profily? minule Lindasay Lohan - absolutne nepochopim preco, dnes George Clooney - aspon ste mohli spomenut na com najnovsie pracuje...preco si radsej nezoberiete na musku osobnosti z filmov, ktore maju premieru v tomto obdobi alebo nejakych fakt priekopnikov v oblasti herectva, rezie, ale Georgea Cloonyho, Lindsay Lohan...
vyhľadávanie