Obľúbené filmové podujatie sa uskutoční už túto sobotu 28. marca v kine Hviezda. Začiatok prvej projekcie bude o 18:00. Program sa skladá z piatich výnimočných filmov. Tentoraz bol dôraz daný na komédie, ale miesto sa ušlo aj dráme a thrilleru. Lístky si už v tejto chvíli môžete kúpiť v pokladni kina.

NOCvKINE odštartuje o 18:00 kriminálnym thrillerom História násilia, v ktorom exceloval Viggo Mortensen známy z Pána prsteňov. O 19:50 budeme pokračovať komédiou Clerks II, u nás známou aj pod názvom Muži za pultom. Prvý diel tejto vynikajúcej komédie sme premietali na úplne prvej NOCIvKINE v roku 2007. O 21:40 odpremietame jeden z najlepších nemeckých filmov vôbec, drámu Životy tých druhých. Desať minút po polnoci nás opäť na veselšiu nôtu naladí švédska komédia Zvuk hluku. O 02:10 ako posledný film premietneme hororovú komédiu Tucker a Dale vs. Zlo, ktorej sú všetky známe klišé otočené úplne na ruby.

Na všetkých päť filmov sa dostanete vďaka jednej vstupne v hodnote 5 Eur. Lístky si môžete zakúpiť každý deň v pokladni kina Hviezda. Otvorená býva vždy 30 minút pred prvým premietaním v daní deň až do začiatku toho posledného.

Podrobnosti o filmoch a trailery nájdete na adrese:
http://www.malyberlin.sk/eventy/nocvkine-vol-15/

alebo aj na facebooku:
https://www.facebook.com/events/609921669108655/

NOCvKINE (2015)