Sci-fi thriller s hororovými prvkami Under the Skin režiséra Jonathana Glazera (Sexy Beast, Birth) mal svetovú premiéru na festivale Telluride v USA na konci augusta minulého roka. V nasledujúcich mesiacoch brázdil festivaly v Európe i inde vo svete a zbieral veľmi pozitívne reakcie divákov aj kritiky. Počas marca a apríla sa konečne dostane do širokej kinodistribúcie väčšiny veľkých európskych krajín i Spojených štátov.

Pri tejto príležitosti bol tak konečne vydaný prvý poriadny trailer. Ten odhaľuje intenzívnu snímku v mnohom pripomínajúcu práce Stanleyho Kubricka. Under the Skin je adaptáciou rovnomenného románu v Škótsku žijúceho holandského spisovateľa Michela Fabera. Dej románu i filmu je zasadený práve do severo-škótskeho prostredia.

Hlavnou postavou príbehu je mimozemšťanka Laura (Scarlett Johansson), ktorú jej zamestnávateľ, obria korporácia, posiela na Zem loviť nič netušiacich stopárov. Na jej domovskej planéte je totiž ľudské mäso považované za delikatesu. Film však podľa všetkého nemožno zúžiť len na túto v podstate jednoduchú premisu.

Viac vám napovie samotný trailer: